Published On: joi, Mar 14th, 2013

Mica de la Abracadabra a murit

Share This
Tags

*Michaela Niculescu a incetat din viata joi dupa-amiaza. Ea era bolnava de un an, dar a preferat sa nu spuna nimic, pana cand starea s-a agravat*

Diagnosticata cu ciroza hepatica, Mica de la Abracadabra, pe numele sau Michaela Niculescu a murit joi dupa amiaza, informeaza trusturile nationale. Ea era internata la Spitalul Fundeni. Tanara stia de un an de zile ca este bolnava, dar a preferat sa nu spuna nimanui.

“A deschis ochii, insa starea ei este critica in continuare. Nu mai este intubata, ci are doar masca de oxigen. Nu are voie sa adoarma. In cele 48 de ore de coma a uitat sa respire. Am vorbit cu asistentele sa mearga des la ea, sa verifice daca totul este in regula. In acest moment Mica nu poate vorbi, emite doar cateva sunete, dar intelege tot. Mi-a facut semn ca vrea sa scuipe si i-am dus tavita. A scuipat sange din stomacelul ei”, declara tatal Micai, joi dimineata. Michaela Niculescu a studiat la Facultatea de Limbi Straine dinc adrul Universitatii Bucuresti si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena.

Comentarii

comentariu

About the Author

-