Published On: mar, Mar 26th, 2013

Medeea Marinescu, pe scena Teatrului Maria Filotti

Share This
Tags

* Joi, 11 aprilie 2013, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Maria Filotti Braila, se va juca piesa ”Fa-mi loc!” de Anthony Michinea, in regia lui Radu Beligan *

Brailenii iubitori de teatru se pot delecta cu un spectacol de exceptie care ii aduce impreuna pe Medeea Marinescu si Marius Manole intr-o comedie a carei productie este semnata de “Asociatia INSPIRA”.

“Fa-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se regasesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte. Ea, o fata singura, sarmanta, aventuriera, el, un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut ce-i va rasturna intreaga existenta.

Hazardul ii aduce pe Manuel si Camilla impreuna, doi oameni ce nu au aparent nimic in comun, ceea ce va genera nenumarate “scantei”. Insa amandoi cauta sa inteleaga si sa se inteleaga, amandoi au nevoie sa se destainuie, si mai mult, amandoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

“Fa-mi loc!” este un spectacol care ne invita sa reflectam asupra propriei noastre existente dincolo de orice convenienta sociala.

Spectacolul va avea loc in Sala Mare a Teatrului Maria Filotti, iar pretul unui bilet este in valoare de 40 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-