Published On: mar, Mar 5th, 2013

Martisoare pentru senioare

Share This
Tags

* Maine la ora 10.00, CIED Braila alaturi de elevii de la Scoala Gimnaziala „Mihail Kogalniceanu, Gradinita “Sfantul Nicolae” si Scoala Gimnaziala “Aurel Vlaicu” vor imparti martisoare domnelor din Caminul de Batrani „Sf. Apostoli Petru si Pavel” *

Dornici sa arate cat de talentati si priceputi sunt, elevii clasei a-III-a B si a-IV-a B din Scoala Gimnaziala „Mihail Kogalniceanu” sub indrumarea doamnelor invatatoare Liliana Bancota, Alina Nistor si Doralina Iordan si copii de la Gradinita “Sfantul Nicolae” din cadrul Scolii Gimnaziale “Aurel Vlaicu”, sub atenta supraveghere a doamnelor Chira Preda si Stefana Caldarus, s-au straduit sa realizeze cele mai frumoase martisoare.

Cu ocazia Zilei Femeii, Centrul de Informare Europe Direct Braila gazduit de Asociatia „Centrul de Informare si Dezvoltare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Durabila” Braila, in compania acestor copii talentati va darui aceste martisoare doamnelor din Caminul de Batrani „Sf. Apostoli Petru si Pavel” in data de 06 martie, alaturi de un scurt moment artistic pregatit de copii impreuna cu cadrele didactice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-