Published On: mar, Mar 26th, 2013

Marian Dragomir: “Daca nu castig imi iau jucaria si plec, este noul slogan al invinsilor din PDL”

Share This
Tags

Deputatul PSD Marian Dragomir a comentat pe baza evenimentelor de la Conventia PDL. Social-democratul considera ca presedintele tarii, Traian Basescu si-a aratat adevarata fata prin mesajul video pe care l-a postat pe Facebook, dupa ce protejata lui, Elena Udrea a pierdut alegerile interne din PDL.

“Traian Basescu zgarie cu batul prin gard. Cateii PDL care ieri maraiau neputinciosi azi au prins ciolanul. Dar osul este fara carne, un ciolan putrezit ce pastreaza doar urmele coltilor si mirosul putregaiului din vremea cand guvernarea PDL devora Romania. Stafia fostei guvernari ii bantuie si azi. Alegerile interne din PDL au aratat ca unii  membri ai acestui partid obisnuiti cu avantejele puterii nu pot sa accepte pierderea suprematiei iar ceilalti stiu sa fuga cu urnele pentru a-si pastra fragilul rezultat. Neacceptatea infrangerii, contestarea rezultatului pana iese din urna dorinta si nu realitatea, aduce in atentia tuturor lupta pentru putere fara principii. “Daca nu castig imi iau jucaria si plec” este noul slogan al invinsilor din PDL. Supararea ca papusa favorita a pierdut londoul ruginit i-a dat pe fata arama. Fara sa mai tina cont de nimeni si nimic a iesit in mediul virtual. “Adio si nu am cuvinte” devine declaratia pe facebook a unui presedinte apolitic care anunta oficial ceea ce noi toti stiam: pana in momentul anuntului a actionat in calitate de membru PDL”, a declarat Marian Dragomir.

Deputatul PSD considera ca la acest moment, o discutie despre o incercare de suspendare a presedintelui nu i-ar aduce decat satisfactii lui Traian Basescu.

“Se zgarie din nou cu batul prin gard. De aceasta data prin gardul USL, poate l-or suspenda din nou. O noua suspendare il aduce in centrul atentiei. Ii satisfice vanitatea pentru scandal, pentru sange. Ii da posibilitatea sa mazgaleasca cu noroi clasa politica murdara, sa laude puritatea noilor vasali, sa faca politica din postura de apolitic.

Dar legea, democratia, economia, etica si echilibrul? Cuvinte goale intr-un dictionar de care Basescu si PDL isi aduc aminte atunci cand fuzioneaza cu interesul de partid. Si totusi, “piatra de moara” ii trage pe toti…”, a marturisit deputatul Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

-