Published On: joi, Mar 28th, 2013

Maine se imparte bugetul Primariei in cadrul sedintei CLM ( 340 de milioane de lei)

Share This
Tags

*Incepand cu orele 10.00, comisiile din cadrul Primariei Braila vor expune, la sedinta Consiliului Local Municipal, directiile in care vor pleca banii veniti in bugetul de 340 de milioane de lei*

Potrivit primarului Brailei, Aurel Simionescu, banii vor fi impartiti in functie de prioritati: “In primul ran sunt scolile, apoi asistenta sociala si, nu in cele din urma, vor fi achitate arieratele, contributiile noastre la proiectele incepute”. Bugetul este mai mic fata e aceeasi perioada a anului trecut, insa nu este exclusa o suplimentare a acestuia. Mai mult, Primaria trebuie sa gaseasca in acest an o solutie pentru rezolvarea problemelor de incalzire a scolilor. Sunt cateva zeci de unitati din municipiu ce fusesera racordate la CET si care acum trebuie sa isi instaleze centrale proprii, fiindca CET a intrat in faliment.

“Nu sunt de neglijat nici arieratele. Trebuie sa finalizam mai multe proiecte in acest an”, a adaugat Simionescu. In aceasta situatie sunt cateva zeci de proiecte, 34 la numar, care trebuie incheiate urgent, altfel, unele fiind deja in intarziere, Primaria ar putea fi sanctionata de catre UE.

Comentarii

comentariu

About the Author

-