Published On: joi, Mar 21st, 2013

Maine incepe Trofeul Carpati la handbal feminin

Share This
Tags

* La aceasta competitie participa selectionatele A si B ale Romaniei, nationalele Spaniei si Germaniei * Meciurile se vor disputa la Craiova * De la HC Dunarea Braila au fost convocate Mirela Nichita, Gabriela Perianu si Alina Horjea*

Vineri, 22 martie, cu incepere de la orele 16.00, in Sala Sporturilor din Craiova, va incepe Trofeul Carpati la handbal feminin. Primul meci se va disputa intre selectionata Germaniei si cea a Spaniei, partida care incepe de la orele 16.00 si care va fi arbitrata de Duta si Florescu. De la orele 18.00, cele mai bune jucatoare ale Romaniei se vor confrunta pe semicerc, Romania A intalnind Romania B, meci care va fi arbitrat de Gorina si Melencu.

In cea de-a doua zi a Trofeului Carpati se vor disputa alte doua partie. Ziua de sambata va debuta cu partida dintre Romania B si Spania, meci care va incepe la orele 11.15 si care va fi arbitrat de Barcan si Ciurea. De la orele 13.15, echipa A a Romaniei va intalni Germania, meci care va fi condus de cuplu de arbitrii Pavel/State.

Ultima zi a competitie se va incheia cu meciurile dintre Romania B – Germania si Romania A – Spania. Partida selectionatei B va incepe la orele 11.00 si va fi arbitrata de cuplu Draganescu/Eremia. Ultimul meci din cadrul competitie Trofeul Carpati va fi intre Romania A si Spania, partida care va incepe la orele 13.00 si care va fi condusa de cuplu de arbitrii Barcan / Ciurea.

Pentru Trofeul Carpati, selectionerul Gheorghe Tadici a convocat 30 de jucatoare, in care nu sunt incluse jucatoare de la campioana Olthchim. De la HC Dunarea Braila, Gheorghe Tadici a convocat trei jucatoare, Mirela Nichita, Gabriela Perianu si Alina Horjea.

Selectionerul, urmareste intinerirea lotului, imbunatatirea relatiilor de joc si consolidarea relatiilor de joc pentru obtinerea calificarii la turneul final al Campinatului Mondial din Serbia, programat in luna decembrie a acestui an.

Comentarii

comentariu

About the Author

-