Published On: mie, Mar 27th, 2013

Lipsa personalului afecteaza activitatea din caminele de batrani

Share This
Tags

* Sefa de la Asistenta Sociala se plange ca deficitul de personal angajat la cele 3 camine de batrani si centrul de Asistenta Paleativa din Baldovinesti creaza o serie deprobleme in aceste unitati *

In cadrul conferintei care a avut loc astazi la Prefectura judetului Braila, Nicoleta Oancea, directorul Directiei de Asistenta Sociala Braila, a tinut sa prezinte in fata prefectei Mihaela Marcu, problemele cu care se confrunta centrele rezidentiale din judetul nostru.

Una dintre cele mai mari dificultati este lipsa personalului de specialitate din cauza blocarii posturilor, care afecteaza activitatea tuturor caminelor.

De exemplu Caminul pentru persoane varstnice “Sfantul Nicolae” Braila in prezent isI desfasoara activitatea cu un numar de 29 de salariati din totalul de 45, conform Organigramei aprobate de catre Consiliul Local Municipal Braila.

O alta problema este numarul mare de asistati imobilizati in cadrul Centrului de Asistenta Paleativa “Sfanta Maria”, care necesita consumabile.

In prezent, in cadrul Biroului Coordonare Servicii de Gazduire Persoane Adulte de la Directia de Asistenta Sociala, se afla in lucru un numar estimativ de 20 solicitari pentru internare in caminele aflate in subordinea Consiliului Local Municipal Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-