Published On: joi, Mar 28th, 2013

Lipsa banilor l-a alungat pe “teparul” Mihai Danut din PP-DD

Share This
Tags

Dupa speculatiile care s-au facut in urma demisiei senatorului Mihai Danut de la PP-DD, ca acesta s-ar reintoarce in partid dupa ce el insusi a anuntat ca va adera la PC, explicatiile nu au inatarziat sa apara.

“Am auzit despre mine ca m-as fi intors la PPDD, dezamagit ca PC nu si-ar fi tinut promisiunile. Informatia este in mod evident un fals, iar cei care s-au repezit sa-i dea valoare de adevar se afla intr-o situatie cu atat mai hilara cu cat calitatea de povestitor cu imaginatie extrem de bogata a d-lui Dan Diaconescu, cel care a lansat-o, si arta de a vorbi vrute si nevrute sunt de notorietate. Pentru cei care se arata procupati de acest subiect, le spun ca ma voi intoarce la PPDD cand isi vor primi si ei cei 20.000 de euro promisi”, a declarat senatorul Mihai, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim ca senatorul Mihai Danut preciza ca unul din motivele pentru care paraseste PPDD, consta in legaturile mai mult sau mai putin reale pe care colegii lui le au cu presedintele Consiliului Judetean Braila.

“Intre timp, desi are 4 consilieri in CLM si 7 in CJ, partidul a devenit in plan local o anexa a intereselor unui singur om – presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Acest lucru este cunoscut si conducerii centrale, insa, in absenta unor decizii care sa indrepte lucrurile, este de inteles ca incurajeaza evolutia PPDD Braila intr-un sens inacceptabil”, a spus senatorul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-