Published On: Soare, Mar 3rd, 2013

Liceul Teoretic “Mihail Sebastian” le propune elevilor activitati la patinoar

Share This
Tags

* Vineri, 1 martie, Liceul Teoretic “Mihail Sebastian” a organizat la patinoar diverse activitati in cadrul Programului “Live Positive Life” *

De 1 martie Liceul Teoretic “Mihail Sebastian” a promovat valorile pozitive, in cadrul Programului International “Live Positive Life”, prin doua ore de patinoar. Acest lucru a putut fi realizat cu sprijinul Primariei Braila, care le-a faciliat accesul la patinoar doar celor din cadrul liceului.

Au fost organizate diverse activitati ce se pretau acestui sport: stafeta pe patine, patinaj in diverse formatii, patinaj viteza, executare de lovituri de pedeapsa la hockey, concurs de dans si alte probe ce au facut deliciul publicului.

Oferta de activitati pe gheata a fost propusa de cele doua cadre didactice implicate in proiect, profesori de educatie fizica, d-l profesor  Nicolae Barbu si d-l profesor Constantin Baciu, care au animat atmosfera, pe toata durata programului.

Voia buna, veselia, zambetele, plinatatea varstei, au fost doar cateva din elementele care au dat farmec acestui proiect, ce si-a dorit a avea un impact asupra tinerilor din ziua de astazi, spre a le prezenta alternative la activitatile care se pot desfasura in timpul liber.

„Activitatea de astazi, ca de altfel intregul proiect ce se va incheia in vara, isi propune sa conduca la dezvoltarea ablitatilor de socializare, de adaptare la schimbare a elevilor prin activitati pozitive, oferind posibilitatea fructificarii timpului liber prin intermediul unor activitati distractiv-instructiv-educative si modele pozitive de viata. Acest Program International, “Live Positive Life”  a pornit din initiativa unor tineri “pozitivisti” din Sibiu de la Colegiul Tehnic “Independenta”. Programul este in al doilea an de derulare, si daca anul trecut a fost national, anul acest s-a organizat la nivel international, iar liceul nostru este bucuros ca face parte din acest proiect”, a spus prof. Raluca Ionescu, coordonatorul acestui proiect.

Comentarii

comentariu

About the Author

-