Published On: Soare, Mar 31st, 2013

Liceul “Panait Cerna” este in doliu. Drama Denisei a cutremurat un oras intreg

Share This
Tags

*Luni, prietenii, colegii si profesorii o vor conduce pe Denisa, pe ultimul drum. Loredana, aflata pe patul de spital, intreaba de sora ei mai mica*

Denisa Popa, eleva in clasa a X-a a Liceului “Panait Cerna”, la profil stiintele-naturii, a decedat vineri, in urma unui grav accident petrecut in apropierea satului Caldarusa, unde aceasta avea domiciliul. Denisa a treversat strada impreuna cu sora ei mai mare, Loredana, dar din pacate fetele nu s-au asigurat si au fost spulberate de un microbuz care circula regulamentar.

Maine, prietenii, colegii si profesorii o vor conduce pe Denisa, pe ultimul drum. Inmormantarea va avea loc in satul Caldarusa, in jurul orelor 12.00.

“Nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asta. Ma impacam bine cu Denisa, era o fata linistita, educata si foarte vesela. Mi-e groaza sa o vad acum in sicriu, pur si simplu e o tragedie”, ne-a declarat Florina, o colega de clasa.

De pe patul de spital, Loredana intreaba de starea surorii mai mici

Loredana, sora mai mare este inca in spital. Adusa de urgenta cu multimple fracturi si in stare de coma, aceasta si-a revenit vineri seara, medicii dandu-i sanse mari de supravietuire. Nici la aceasta ora nu stie ca sora ei, Denisa, a murit in urma accidentului: “Intreaba cu lacrimi in ochi unde este Denisa. Nu stim ce sa-i spunem ca sa nu sufere un soc. Isi aminteste foarte putin din ceea ce s-a intamplat vineri”, ne-u declarat surse medicale ale spitalului unde este internata Loredana.

Cele doua surori, Denisa si Loredana Popa, se impacau foarte bine. Parintii, cu domiciliul in satul Caldarusa, faceau intense eforturi sa le asigure celor doua fete un viitor frumos. Adolescentele locuiau in Braila cu chirie, pentru a nu face zilnic naveta in oras.

Liceul “Panait Cerna” unde tinerele invatau, isi intrerupsese activitatea scolara timp de patru zile din cauza ca este racordat la CET. Cum n-au avut caldura, cursurile nu s-au tinut, insa fetele nu au plecat imediat acasa la Caldarusa.

“Asa a fost sa fie. De ce nu au plecat acasa de saptamana trecuta nu stiu. Nici nu pot sa ma gandesc ce o fi in sufletul parintilor. Loredana e clasa a XII-a, vrea sa dea la Medicina, ii va fi foarte greu dupa aceasta nefericita intamplare, la cat de mult are de invatat”, ne-a spus plangand o colega a Loredanei.

“Nu se poate intelege cat de grea este despartirea decat atunci cind o fiinta draga, pleaca de langa noi. O cauti si nu o gasesti,o strigi si nu te aude, o astepti si nu mai vine. Nu ramne decat amintirea si o durere imensa in inimile familiei , apropiatilor si celor care au reusit sa le cunoasca pe acesti INGERI. PACAT, DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE DENISA. PLING SI NORII!”, scrie Gabriela, un mesaj impresionant, din zecile de ganduri lasate pe site-ul Infobraila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-