Published On: Soare, Mar 10th, 2013

Jucatoarele de la HC Dunarea vor fi amendate pentru fiecare kg in plus si pentru fiecare greseala facuta in teren

Share This
Tags

* Prededintele clubului brailean este hotarat sa puna piciorul in prag, si sa aplice de acum inainte amenzi jucatoarelor *

In cadrul conferintei care a avut loc vineri, la sediul PSD, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a discutat despre schimbarile care au avut loc in ultima perioada in handbalul brailean, dar si despre masurile pe care le va aplica de acum inainte. Atat primarul municipiului, Aurel Simionescu cat si Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, s-au declarat multumiti de noul cuplu de antrenori, considerandu-i pe acestia de mare viitor.

“Este o normalitate ceea ce se intampla pentru ca atat Cristi Preda si Alexandru Viorel au iesit campioni nationali de mai multe ori cu echipele de junioare. Au sustinerea noastra, in primul rand, al Primariei, al Judetului, ca noi am ajuns cei care sa-naltam tot, cultura, sport, nu prea avem oameni de afaceri care sunt interesati de aceasta zona. Cristi Preda, probabil ca va ajunge un antrenor foarte bun”, a declarat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

Cristian Preda a debutat cu dreptul pe banca echipei brailene, si presedintele de la HC Dunarea nu are decat cuvinte de lauda pentru el, vazand in acesta un mare antrenor. “A inceput cu dreptul, cu victoria cu Baia Mare unde a demonstrat ca, stie tainele handbalului, a stiu sa raspunda, mai bine decat cel de la Baia Mare, miscarilor din teren, a schimbat si a folosit un lot omogen, inclusiv cele care au marcat goluri. Ati vazut ca nu a mai marcat o jucatoare 12 goluri si restul cate unul, doua, a fost de la 4 goluri in sus. Brot a dat 9 goluri sau 10, cate a dat, si Alina a jucat, si Ada a jucat si Gabi Perianu in primul rand, care creste de la meci la meci. Ati vazut o noutate pentru noi, Diana Axinte, care a facut deplasarea si la Roman. Eu cred ca Braila are astazi un cuplu de antrenori care este profesionist, ei isi dau in aprilie, gradul II, deci pot sta pe banca cu ecuson de antrenor”, a precizat presedintele de la HC Dunarea Braila.

Despre plecarea antrenorului Ioan Baban, Gheorghe Bunea Stancu a declarat faptul ca despartirea s-a facut pe cale amiabila, considerand ca aceasta mutare era necesara, precizand de asemenea faptul ca in momentul de fata, cei doi antrenori de la HC Dunarea nu au un obiectiv clar.

“Eu zic, ca pentru Braila am facut un lucru bun, multi braileni ne-au sunat, ne-au oprit pe strada si au fost foarte multumiti de aceasta mutare. Nu vreau sa-l vorbim de rau pe Baban, ca nu avem de ce. Ne-am despartit in conditii amiabile si ii dorim succes in activitatea lui. Nu intentionam sa facem schimbari la acest cuplu de antrenori nici in vara, le dam credit in continuare. Nu le-am dat niciun obiectiv pana la vara, dar daca se duc inspre Cupele Europene, ceea ce ei isi doresc, este meritul lor. Noi le-am dat credit, atat eu cat si primarul, ca sa conduca echipa de handbal pentru imaginea Municipiului si Judetului Braila, pentru ca, daca a ajuns dupa 7 ani sa ne bata Galatiul si la diferenta aia de goluri, nu mai puteam continua cu Baban. Noi suntem oameni corecti, nu cum s-a povestit ca nu stiu cine le-a indicat sa vanda meciul si asa mai departe. Voi credeti ca ma pot ocupa de asa ceva? Dar ce am castigat noi daca am fi vandut meciul Galatiului? Oricum, aceasta victorie nici macar nu i-a ajutat”, a explicat presedintele CJ.

Dupa evolutia de la Galati, presedintele CJ a precizat faptul ca a introdus din nou amenzile la club, jucatoarele urmand sa fie sanctionate pentru fiecare kg in plus si pentru fiecare greseala facuta in teren. ”Am introdus acum amenzile. Ele au fost dintotdeauna dar nu s-au aplicat. Chiar joi am spus: “Cristi, nu am vazut nicio amenda. El a raspuns ca nu a fost cazul. Cine comenteaza, cine da pase gresite intr-un meci, mai mult de trei pase gresite. Gata, s-a terminat, umblam la bani, cine nu are greutatea cuvenita, in fiecare dimineata se vor urca pe cantar. Eu vreau sa va spun ca, lucrurile astea, cand discutam de bani publici, atat eu cat si primarul suntem responsabili in fata Curtii de Conturi in primul rand. Dar trebuie sa ajutam sportul. Daca administratiile publice renunta la finantare am omorat sportul in toata Romania”, a incheiat presedintele CJ, Ghorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-