Published On: joi, Mar 14th, 2013

Jucatoarele de la HC Dunarea au reintrat la antrenamente

Share This
Tags

In Liga Nationala de Handbal Feminin este pauza pana pe data de 4 aprilie, insa jucatoarele de la HC Dunarea Braila au avut liber doar cateva zile, miercuri reintrand la antrenamente.

Fara Cristi Preda, care este plecat, in cantonament, la Sf. Gheorghe cu echipa de tineret a Romaniei, fara Gabriela Perianu, Mirela Nichita si Alina Horjea care au fost convocate de selectionerul Gheorghe Tadici la Trofeul Carpati dar si fara pivotul Irina Shutska care a fost de asemenea convocata la nationala Ucrainiei, brailencele vor fi in aceste zile sub comanda secundului Viorel Alexandru. De asemenea va lipsi in aceasta perioada si Diana Axinte care a fost convocata la echipa nationala de junioare, care va avea de jucat in perioada 22-24 martie, turneul de calificare la CE de junioare.

Pentru aceasta perioada de pauza, clubul brailean va organiza cateva meciuri de pregatire in compania celor de la CSM Ploiesti, in zilele de 22 si 23 martie.

Urmatoarea partida a celor de la HC Dunarea Braila va avea loc pe teren propriu, in data de 4 aprilie, cand va intalni echipa CSM Bucuresti, intr-un meci care conteaza pentru etapa a XVIII-a din cadrul Ligi Nationale de Handbal Feminin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-