Published On: mie, Mar 20th, 2013

JAF ARMAT: Un brailean a creat panica intr-un centru comercial din Ramnicu-Sarat. A amenintat cu arma o femeie

Share This
Tags

Un recidivist brailean, Marian N. , in varsta de 37 de ani,  aflat in trecere prin orasul Ramnicu-Sarat, a intrat, acum cateva zile, in incinta unui centru comercial inarmat cu un pistol. Atacatorul s-a indreptat spre vanzatoarea unui magazin si a scos arma, clientii mall-ului intrand in panica. Talharul i-a cerut femeii poseta, iar aceasta incremenita de frica, i-a dat-o, fara nici o retinere. Dupa ce si-a atins scopul, braileanul a parasit magazinul, ascunzandu-se printre cladirile din jur.

Imediat dupa incident, clientii au sunat la numarul unic de urgenta 112 si au reclamat faptul ca o persoana inarmata a jefuit o vanzatoare, care a ramas socata dupa aceasta intamplare.

Fortele de oridine au intrat in alerta, mai multe echipaje ale Politiei si Jandarmeriei deplasandu-se la fata locului. Dupa descrierile martorilor, recidivistul a fost prins si identificat, gasindu-se asupra sa bunurile furate, dar si pistolul, care s-a dovedit a fi de jucarie. Vanzatoarea l-a recunoscut pe brailean, dar si poseta furata, recuperandu-si in totalitate banii.

Marian N. a fost predat Inspectoratului Judetean de Politie Buzau, fiind cercetat pentru talharie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-