Published On: mar, Mar 19th, 2013

Inghetarea fetei, noul tratament antirid

Share This
Tags

* Tratamentele faciale care folosesc temperaturi foarte scazute reprezinta cel mai nou trend in domeniul tehnicilor de infrumusetare *

Expunerea corpului la temperaturi reduse poate avea o serie de avantaje, de la reducerea ridurilor pâna la intinderea pielii, sustin medicii. Terapiile care folosesc temperaturi scazute stimuleaza circulatia sângelui.

Folosit in mod corespunzator, cu tehnologia si metodele potrivite, acest tratament ajuta la reducerea grasimii si la tonifierea pielii. Toti am auzit de Botox, dar o tehnica noua va fi disponibila pe scara larga in aceasta vara. Ea se numeste Frotox.

Specialistii sustin ca acest tratament  se bazeaza pe tehnica criomodulara pentru a elimina liniile fine care brazdeaza pielea. Procedura dureaza 20 de minute si consta in plasarea unui aparat care aplica azot lichid lânga nervul care controleaza muschii ce produc cutele pielii.

“Azotul lichid ingheata nervii de pe frunte si de deasupra sprâncenelor. Astfel punem nervii intr-o hibernare temporara si ei se relaxeaza, iar incretiturile dispar. Frigul cauzeaza contractarea vaselor de sânge, apoi acestea se dilata, ceea ce imbunatateste furnizarea de oxigen si nutrienti spre suprafata pielii, facând-o sa straluceasca”, explica chirurgul plastician Yannis Alexandrides, cel care a testat si imbunatatit, timp de peste un an, aceasta procedura.

Comentarii

comentariu

About the Author

-