Published On: mie, Mar 6th, 2013

INCREDIBIL: Laurette s-a dat in spectacol

Share This
Tags

* Mulatra a facut fitness in direct, in carul unei emisiuni televizate * Deoarece vrea sa mai slabeasca, braileanca frecventeaza sala de o luna *

Laurette Atindehou a slabit foarte mult dupa nastere, insa vrea sa mai dea cateva kilograme jos si cu acesta ocazie sa isi tonifieze musculatura.

Deoarece mulatra nu a scapat de colaceii dupa abdomen, aceasta a fost de acord sa faca exercitii in direct, chiar in timpul emisiunii WOWbiz.

Insotita de un instructor de fitness, Laurette a venit imbracata intr-un body roz, cu colanti negri si cu parul desfacut. S-a asezat tacticos pe podea, si-a desfacut picioarele si a executat cateva exercitii de abdomen, a ridicat bazinul exclamand: “Am obosit! Nu mai pot! Help me please!”.

“Nu cred ca este grasa, dar un pic de tonifiere este cazul. Ar trebui sa alterneze in paralel orele de fitness cu un regim alimentar”, a precizat instructorul.

Chiar daca merge de o luna la sala, mulatra Lurette a obosit repede, insa este ambitioasa si vrea sa-si duca planul pana la sfarsit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-