Published On: vin, Mar 15th, 2013

INCREDIBIL: Andreea Marin “luata” de radar la Braila

Share This
Tags

* Aflata in drum spre Galati pentru turneul intitulat “Din dragoste pentru femei”, vedeta a calcat cam tare pedala de acceleratie  *

Fosta “Zana” a surprizelor este foarte ocupata in aceste zile cu proiectele ei, ce tin de Scoala Mamelor. Intr-o goana nebuna de la Constanta la Galati, Andreea Marin a apasat prea tare pedala de acceleratie.

Radarul Politiei Rutiere a municipiului Braila a prins-o  joi, in jurul orelor 17.35, cu viteza de 150km/h la iesirea din localitatea Albina, zona in care limita era de 100km/h. Vedetei i s-au aplicat 6 puncte de penalizare si o amenda contraventionala de 750 lei.

A meritat sa fac aproape 4 ore pe drum conducand de la Constanta la Galati, sa iau si o binemeritata amenda pentru care imi fac mea culpa pentru ca oricat ar fi de motivata, graba strica treaba”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

In cadrul turneului intitulat “Din dragoste pentru femei”, care a inceput pe 6 martie si va cuprinde zece orase, vedeta se va intalni cu femeile care vor sa vorbeasca deschis despre problemele lor, pentru a incerca sa identifice impreuna solutii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-