Published On: lun, Mar 25th, 2013

Incep pregatirile pentru “Scoala Altfel”

Share This
Tags

Anul acesta, a doua editie a “Scolii Altfel” se va desfasura in saptamana 1 – 5 aprilie. Programul se numeste acum “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, dar continutul si modalitatile de organizare raman aceleasi.

Ca si pana acum, tipurile de activitati pot include: activitati culturale; activitati tehnico-stiintifice; activitati sportive; activitati de educatie pentru cetatenie democratica, pentru promovarea valorilor umanitare; activitati de educatie pentru sanatate si stil de viata sanatos; activitati de educatie ecologica si de protectie a mediului; activitati de educatie rutiera, PSI, educatie pentru reactii corecte in situatii de urgenta.

Activitatile vor fi organizate in fiecare zi a saptamanii, acoperind cel putin numarul de ore prevazut in orarul obisnuit al scolii. Fiecare scoala va elabora instrumente si criterii de evaluare pentru activitatile desfasurate. Dupa incheierea vacantei de primavara, se va analiza calitatea activitatilor, iar cele mai deosebite pot fi premiate din resurse proprii sau cu suportul partenerilor educationali.

Cadrele didactice sunt incurajate sa promoveze cele mai bune activitati prin metode variate, care sa asigure informarea publicului larg: prezentarea activitatilor pe site-ul propriu, pe site-urile partenerilor, informari sau articole in presa locala si centrala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-