Published On: lun, Mar 18th, 2013

Incendii stinse de pompierii braileni

Share This
Tags

* In perioada 16 si 17 martie 2013, subunitatile de interventie ale ISU Braila au actionat pentru limitarea si lichidarea mai multor incendii si 25 interventii ale Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare pentru diferite afectiuni medicale *

In data de 16 martie 2013, la ora 17.20, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta Floricai S., decedata in urma cu trei ani, din comuna Vadeni, judetul Braila.

La aceasta adresa locuiesc persoane fara adapost. In momentul producerii incendiului se afla in vizita la acestia o persoana de sex feminin, in vârsta de 52 de ani, din municipiul Galati, care a suferit arsuri minore. A fost transportata la Unitatea de primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila.

“Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost amplasarea necorespunzatoare a materialelor combustibile fata de mijloace de incalzire. Au ars cca. 70 mp. acoperis din pemn acoperit cu tabla, mobilierul din bucatarie si o camera de locuit”, a precizat lt.col. Stoian Stefan, purtatorul de cuvant al ISU Braila.

In jurul orelor 22.40, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta lui Costel R., din municipiul Braila.

Reprezentantii ISU Braila sustin ca incendiul a fost produs din cauza unui cos de fum deteriorat. Au ars cca. 90 mp. acoperis din pemn acoperit cu tabla si au fost deteriorate plafoanele locuintei. A fost afectata locuinta Paraschivei S., unde a ars podul de la o magazie. Nu s-au inregistrat victime.

In data de 17 martie 2013, la ora 10.25, Garda de interventie Ianca, a stins un incendiu izbucnit la un autoturism aflat in trafic pe DJ 221. Cauza probabila de producere a  incendiului a fost un scurtcircuit la instalatia electrica. Autoturismul a ars in proportie de cca. 80% si nu s-au inregistrat victime.

Comentarii

comentariu

About the Author

-