Published On: mie, Mar 27th, 2013

Inca o braileanca a disparut de la domiciliu

Share This
Tags

Ieri dimineata, la orele 9.00, la sediul IPJ Braila s-a prezentat un brailean, care a sesizat ca, in ziua de 22 martie, in jurul orelor 7.30, mama lui, Calina Petcu, in varsta de 51 ani, din municipiu, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit pana in prezent.

Din primele cercetari desfasurate de politistii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale a rezultat ca cea disparuta obisnuieste sa frecventeze mediul cersetorilor din Braila, apeland la mila publicului in zona bisericilor si a hipermarketurilor.

“Femeia are asupra ei acte de identitate si nu sufera de boli psihice sau cronice. Semnalmentele disparute sunt: inaltime 155 cm, constitutie robusta, par saten, tuns scurt, ochi caprui, iar ca semne particulare prezinta multiple cicatrici postoperatorii. Imbracamintea si incaltamintea purtate la data disparitiei sunt geaca de culoare maro, fusta neagra cu model floral si ghete negre cu scai. Politistii efectueaza activitati pentru depistarea si clarificarea situatiei disparutei. Cine poate da relatii despre locul in care se afla aceasta este rugat sa apeleze numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-