Published On: mar, Mar 19th, 2013

In sfarsit se reia spectacolul “Omul perna”

Share This
Tags

Luni, 25 aprilie, de la orele 17.00, si marti, 26 aprilie, orele 11.00, la Teatrul “Maria Filotti” se va organiza un casting pentru reluarea spectacolului “Omul perna”, de Martin McDonagh, in regia lui Radu Afrim.

La preselectie sunt asteptati tineri cu varste cuprinse intre 14 si17 ani , cu aptitudini de miscare, dans si actorie.

Pe data de 7 septembrie 2008 a avut loc premiera spectacolului “Omul perna”. Trupa teatrala au participat la diferite festivaluri, organizand si turnee. Printre acestea, enumeram: mai 20

10 – Festivalul “VedeTeatru”, Buzau; noiembrie 2009 – Festivalul de Dramaturgie Contemporana Brasov si Festivalul National de Teatru Bucuresti; iunie 2009 – Festivalul International de Teatru de la Sibiu; aprilie 2009 – turneu in Bulgaria, Teatrul “Vasil Drumev Shumen”; octombrie 2008 – Festivalul de Teatru Piatra Neamt, in sectiunea “Un Regal Teatral”; noiembrie 2008 – turneu la Bucuresti, Teatrul Odeon.

Piesa de teatru a participat la diverse actiuni cultural-artistice, in urma carora a fost recompensata cu premii importante: Gala Premiilor UNITER, nominalizare la premiul pentru CEL MAI BUN SPECTACOL; Gala Premiilor UNITER, nominalizare la premiul pentru CEL MAI BUN REGIZOR; Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov, PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI; Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov, PREMIUL PENTRU CEA MAI BUNA REGIE; Festivalul de dramaturgie contemporana Brasov, nominalizare pentru CEA MAI BUNA SCENOGRAFIE.

Comentarii

comentariu

About the Author

-