Published On: vin, Mar 15th, 2013

In sfarsit au fost prinsi. Talharii si hotii din societati comerciale sunt retinuti de politisti

Share This
Tags

* Dupa infractiunile comise la mai multe societati comerciale, 6 barbati au fost luati in colimatoriu de politistii braileni * Acestia se afla incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul IPJ Braila *

Astazi, in baza cercetarilor efectuate de politisti de la Serviciul si Biroul de Investigatii Criminale si a autorizatiilor de perchezitie domiciliara, au fost efectuate 8 perchezitii la domiciliile unor suspecti de savarsirea infractiunilor de talharie si furturi din societati comerciale, comise in municipiul Braila.

Politistii i-au identificat si condus la sediul Politiei pentru cercetari pe M.I. (28 de ani), S.C. (24 de ani), A.M. (18 ani), I.S. (22 de ani), P.C. (22 de ani) si B.M. (40 de ani), toti din municipiu.

“Dupa efectuarea cercetarilor s-a stabilit ca primii trei, in seara zilei de 15 decembrie 2012, la orele 18.45, au patruns in incinta unei societati comerciale, situate pe Calea Galati. Dupa ce M.I. a lovit cu pumnii vanzatoarea, iar A.M. a amenintat-o cu o toporisca, au sustras suma de 4.920 de lei din incasarile zilei, dupa care au plecat, impartind-o in mod egal. Le-au probat primilor patru braileni ca, in perioada decembrie 2012 – martie 2013, pe timp de noapte, au patruns in mai multe societati comerciale din municipiu, prin fortarea sistemelor de inchidere, si au sustras bunuri in valoare totala de aproximativ 50.000 de lei, in timp ce ultimii doi se ocupau de vanzarea acelor bunuri”, a declarat comisarul sef al Biroului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Braila, Marcel Dragan.

De la locuinta lui B.H. au fost ridicate mai multe dispozitive mecanice si electronice de fortare a sistemelor de inchidere si de bruiere a sistemelor de alarma.

Acestia vor fi retinuti pe baza de ordonanta si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul IPJ Braila, iar maine prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie (in cazul primilor trei) si furt calificat. Investigatiile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-