Published On: mie, Mar 6th, 2013

In pragul Conventiei PDL, Mihai Stanisoara, un sustinator al Elenei Udrea depune o motiune, insa la PNL

Share This
Tags

Dupa modelul Sorin Frunzaverde, inca un lider marcant al PDL paraseste partidul, pentru a deveni membru al PNL. Mihai Stanisoara, prim-vicepresedintele PDL, cu doar doua saptamani inainte de Conventia partidului, a decis sa schimbe tabara politica, trecand astfel, din opozitie la putere. Liderul PNL, Crin Antonescu precizand ca si Stanisoara va deveni vicepresedinte al partdiului, cu atributii in zona politicilor de securitate nationala.

Mihai Stanisoara: “La PDL depun o motiune, ea se numeste adevarata cale de dreapta si este reprezentata de adeziunea mea la PNL. Pentru mine PDL reprezinta trecutul, iar PNL prezentul si viitorul”.

Desi s-a declarat public a fi un sustinator al Elenei Udrea in competitia pentru sefia PDL, democrat-liberalul a lasat-o balta pe contracandidata lui Blaga, considerand ca PNL este “singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania”.

Nu este de neglijat faptul ca odata cu Stanisoara o intreaga organizatie va trece la PNL, noul liberal fiind pana la semnarea adeziunii, presedintele PDL Mehedinti.

Elena Udrea a ramas astfel fara sustinerea unei importante filiale a PDL, in pragul Conventiei din 23 martie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-