Published On: joi, Mar 21st, 2013

Hotii societatilor comerciale au intrat pe mana politistilor

Share This
Tags

În baza probatoriului administrat de judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale – Linia de munca Patrimoniu, în ziua de 19.03.2013, au fost efectuate doua perchezitii domiciliare la locuintele a doi braileni, cu varste de 27 ani. Cu aceasta ocazie, au fost gasite si ridicate în vederea cercetarilor mai multe bunuri provenite din furturi.

La domiciliu a fost gasit doar primul tânar, care a fost condus la sediul Politiei Municipiului, stabilindu-se ca, împreuna cu celalalt brailean, au comis un numar de patru infractiuni de furt calificat si o tentativa la furt calificat, dintre care patru au fost înregistrate cu autori necunoscuti.

“Faptele au fost comise în perioada decembrie 2012 – februarie 2013, pe timp de noapte, când au patruns, prin efractie si escaladare, si au sustras mai multe bunuri din doua societati comerciale si doua imobile, situate în Braila (betoniera, cântar metalic, calculatoare, imprimanta, aspirator, casa de marcat, generator electric, cana electrica, resouri, bicicleta, moped, produse alimentare). Prejudiciul total este de 20.000 de lei, politistii recuperându-l în proportie de 40%. Fata de cei doi autori a fost începuta urmarirea penala, P.T. fiind retinut pe baza de ordonanta, pentru comiterea infractiunii de furt calificat în forma continuata si încarcerat în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila. {n cursul zilei de ieri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila l-a prezentat pe acesta instantei de judecata, cu propunere de punere în miscare a actiunii penale si arestare preventiva, iar fata de T.M., care se sustrage cercetarilor, a propus arestarea preventiva în lipsa”, a declarat Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Judecatoria Braila a admis propunerile si a dispus arestarea preventiva a celor doi învinuiti, pe o perioada de 29 de zile, fata de T.M., de la data prinderii si încarcerarii. În prezent, politistii Biroului Urmariri desfasoara activitati pentru prinderea acestuia si punerea în aplicare a mandatului de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-