Published On: lun, Mar 25th, 2013

Horjea, Perianu si Nichita au reprezentat HC Dunarea la Trofeul Carpati

Share This
Tags

Federatia Romana de Handbal a organizat in weekend cea de-a 46-a Editie a Trofeul Carpati. Fara aportul jucatoarelor de la Oltchim, Romania A, condusa de selectionerul Gheorghe Tadici, a reusit sa castige marele trofeu.

Pentru aceasta competitie, Gheorghe Tadici a convocat trei jucatoare de la Dunarea Braila, Mirela Nichita, Alina Horjea si mezina, Gabriela Perianu.

Portarul echipei brailene, Mirela Nichita a fost convocata prima oara la lotul Romaniei inca de cand era selectioner Radu Voina. De cand echipa Romaniei este condusa de Gheorghe Tadici, Mirela este nelipsita de la lot. Cel mai important meci pentru Mirela Nichita, la competitia Trofeul Carpati, a fost partida dintre Romania B si Germania acolo unde jucatoarea de la Dunarea Braila a inchis foarte bine poarta, mai ales in repriza a doua.

Cu toate ca selectionerul Gheorghe Tadici, doreste intinerirea lotului, printre cele convocate s-au regasit si jucatoare experimentate. Una dintre ele este jucatoarea clubului brailean, Alina Horjea care si-a aratat clasa si la acest turneu. Aceasta a facut parte atat din lotul A al Romaniei cat si din lotul B, iar in partida contra Germaniei, Alina Horjea a fost desemnata cea mai buna marcatoare, inscriind atunci 11 goluri. La Trofeul Carpati, Alina Horjea a marcat 14 goluri.

Mezina clubului brailean, Gabriela Perianu, este pentru multi, una dintre cele mai promitatoare jucatoare din Romania. Si la aceasta competitie, interul brailean, a dovedit faptul ca in ciuda varstei fragede, dorinta de performanta si munca depusa pe teren, ii contureaza deja un viitor straucit in lumea handbalului. La Trofeul Carpati, interul brailean, Gabriela Perianu a marcat 8 goluri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-