Published On: Soare, Mar 31st, 2013

HC Dunarea este de maine in efectiv complet

Share This
Tags

* Antrenorul principal, Cristi Preda, si interul Gabriela Perianu se intorc la Braila, dupa ce au participat cu Nationala de Tineret la preliminariile Campionatului European *

HC Dunarea Braila va avea de maine efectivul complet, urmand sa se alature la echipa si antrenorul principal, Cristian Preda si jucatoarea Gabriela Perianu.

In Liga Nationala de handbal feminin a fost pauza, perioada in care Nationala de Senioare a Romaniei s-a reunit pentru Trofeul Carpati si Nationala de Tineret a participat la turneul din preliminariile Campionatului European.

HC Dunarea Braila a fost reprezentata la Trofeul Carpati prin Gabriela Perianu, Mirela Nichita si Alina Horjea, care la ultimul meci a fost desemnata cea mai buna marcatoare. La Nationala de Tineret, Braila a fost reprezentata de antrenorul principal de la HC Dunarea, Cristi Preda cat si de tanara Gabriela Perianu.

In aceasta perioada de pauza, HC Dunarea Braila a disputat trei meciuri amicale, doua cu CSM Ploiesti si unul cu HC Danubius Galati. La aceste meciuri, echipa a fost condusa de secundul Alexandru Viorel, antrenorul ruland intreg lotul.

Urmatorul meci al echipei brailene, are loc joi, 4 aprilie, de la orele 18.00, cand HC Dunarea primeste vizita celor de la CSM Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-