Published On: vin, Mar 1st, 2013

HC Dunarea castiga meciul cu HCM Baia Mare intr-o maniera categorica

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila – HCM Baia Mare 26-18 (17-11) *

HC Dunarea Braila si-a luat revansa in fata suporterilor. Dupa ce etapa trecuta acestea au pierdut in fata celor de la HC Danubius Galati, brailencele au castigat vineri seara in fata echipei care ocupa in acest moment locul 2 in clasamentul Ligi Nationale de Handbal, HCM Baia Mare.

In fata a aproape 1000 de suporteri, Cristian Preda si Alexandru Viorel au debutat cu dreptul pe banca Dunarii Braila.

Mult mai motivate decat in alte meciuri, brailencele au inceput bine partida si au condus pe parcursul celor 60 de minute, adversarele neputand decat sa egaleze, in minutele 4 si 9, dar fara prea multe sperante de a conduce pe tabela de marcaj.

Dunarea Braila s-a distantat din minutul 22, cand prin Brot si Moldovan, cu cate doua reusite fiecare, brailencele si-au creat un avantaj de patru goluri, 13-9 in minutul 26. Pe finalul primei reprize, echipa condusa de Cristi Preda si Alexandru Viorel a profitat de jocul mediocru a HCM-ului dar si de eliminarea Elizei Buceschi si a marit diferenta la 6 goluri, tabela aratand dupa 60 de minute de joc, 17-11, Adina Brot reusind sa inscrie 5 goluri in doar 6 minute.

In cea de-a doua repriza, HC Dunarea Braila s-a distantat la 8 goluri prin reusitele tinerei Gabriela Perianu, care cu toate ca a fost tinuta om la om de baimarence a marit diferenta. Cu toate ca HCM Baia Mare a tras sa revina in joc, Garbeiela Dobre a spulberat orice sansa a baimarencelor de a marca, avand nu mai putin de 16 interventii pe parcursul meciului. In finalul partidei a debutat la HC Dunarea si junioara de la LPS, Diana Axinte care a inscris si ultimul gol al meciului. Astfel, HC Dunarea Braila castiga partida din etapa a XVI-a cu scorul de 26-18.

Cu cele doua puncte castigate vineri, Dunarea Braila urca pe locul 4, cu un total de 15 puncte. Pentru brailence urmeaza in etapa viitoare, duminica, 10 martie, partida cu HCM Roman.

HC Dunarea Braila:

Portari: Dobre (16 interventii), Voicu (3 interventii) Marcatoare: Brot 8 goluri (3 din 7m), Perianu 6, Horjea 5, Moldovan 4, Adespii 1, Irimia 1, Axinte 1.

HCM Baia Mare:

Portari: Smedescu (8 interventii), Cetateanu (7 interventii) Marcatoare: Geiger 6 goluri (2 din 7m), Buceschi 4, Pirvut 3, Maior Pasca 2, Oltean 2, Puiu 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-