Published On: Soare, Mar 24th, 2013

HC Dunarea a castigat cele doua partide cu CSM Ploiesti

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila – CSM Ploiesti 34-27 (17-12) *  HC Dunarea Braila – CSM Ploiesti 33-26 (20-17) *

In acest sfarsit de saptamana, HC Dunarea Braila a facut deplasarea la Ploiesti acolo unde a dispitat doua meciuri de pregatire alaturi de elevele Simonei Gogarla. Fara Nichita, Perianu si Horjea care au fost convocate la nationala, si fara antrenorul principal Cristi Preda, brailencele au fost conduse de pe banca de secundul Viorel Alexandru.

Cu toate ca de la Ploiesti nu lipsea decat Janina Luca, echipa Simonei Gogarla nu a putut da replica echipei de la Dunare. Brailencele au disputat prima partida vineri, 22 martie de la orele 17.00 meci care s-a incheiat cu o victorie categorica, 34-27 (17-12). In primul 7 al brailencelor s-au regasit, Irimia, Brot, Craciun, Kuridza, Adespii, Moldovan si Dobre, insa pe parcursul meciului, antrenorul Alexandru Viorel a rulat intreg lotul.

Cea de-a doua partida s-a disputat sambata dimineata, cand si de aceasta data, HC Dunarea s-a impus pe terenul prahovencelor cu scorul final de 32-26.

Cubul brailean incearca sa stabileasca pentru saptamana viitoare inca un amical, de data aceasta avand ca adversar HC Danubius Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-