Published On: joi, Mar 28th, 2013

HC Dunarea a castigat amicalul cu HC Danubius Galati

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila – HC Danubius Galati 46 – 43 (25 – 16) *

Ieri de la orele 17.30, in Sala Polivalenta Danubius din Galati, HC Dunarea Braila a disputat un amical cu echipa HC Danubius Galati.

La echipa s-au alaturat si jucatoarele care au fost convocate la loturile nationale, Iryna Shutska, Alina Horjea si Mirela Nichita. Gabriela Perianu s-a alaturat lotului de Tineret condus de Popa Sevisteanu si Cristi Preda, echipa Romaniei urmand sa participe la turneul de calificare pentru Campionatul European, competitie care are loc in weekend la Craiova. Echipa braileana a fost condusa si la acest amical de secundul Alexandru Viorel.

Amicalul de la Galati a fost impartit intre doua reprize a cate 40 de minute fiecare. In prima repriza pe teren au fost titularele care au exersat tactica pentru urmatorul meci iar in repriza a doua au intrat pe teren handbalistele care au evoluat mai putin, antrenorul ruland astfel intreg lotul.

Acesta a fost ultimul amical disputat de HC Dunarea Braila, urmand ca urmatorul meci din Liga Nationala sa-l dispute pe teren propriu in compania celor de la CSM Bucuresti, partida care are loc joi, 4 aprilie, cu incepere de la orele 18.00

Portari: Dobre 10 interventii, Nichita 9 interventii, Voicu 5 interventii.

Marcatori: Moldovan 11 goluri (1 din 7m), Horjea 9 goluri (3 din 7m), Adespii Molnar 9 goluri, Brot 6 goluri (3 din 7m), Shutska 2 goluri, Agatunovici 2 goluri, Irimia 2 goluri, Kuritza 1 gol, Barbos 1 gol, Esanu, Craciun.

Comentarii

comentariu

About the Author

-