Published On: joi, Mar 28th, 2013

Fumatul dauneza grav documentelor!

Share This
Tags

* Ca urmare a incendiului produs, in vara anului trecut, in biroului secretarului Primariei, Mircea Fudulaiche, cand mai multe documente importante au fost distruse, acum se trece la pedepsirea vinovatilor *

In conferinta de presa de astazi, primarul Aurel Simionescu a precizat ca ceea ce s-a intamplat reprezinta o greseala pe care municipalitatea trebuie sa si-o asume.

“Eu am spus foarte clar ca aceste o greseala tehnica si organizatorica, pe care trebuie sa ne-o asumam. S-a intamplat la inceput de iunie, cand juristii nostri erau angajati in ceea ce a insemnat campania electorala. Modul in care a fost gestionata situatia, la momentul respectiv, a fost defectuoasa. Azi se va discuta despre acest aspect si se va lua decizia cine se face responsabil. Dupa ce voi propune sanctiunile ce se pot aplica, comisiile de disciplina vor stabili ce sanctiuni se vor da. Un alt aspect este cel legat de B-dul Dorobantilor. Este un proiect ce trebuie finalizat, iar noi vom incerca sa aducem 70 mil. lei. Putea fi mai bine, dar astept de la oricine din Braila sau afara sa vina si sa aduca 100 mil. lei. Cei care se fac vinovati de ceea ce s-a intamplat trebuie sa-si primeasca sanctiunea. In acelasi timp, trebuie sa mergem mai departe, sa facem acest proiect atat de important pentru braileni si sa nu mai comitem aceleasi greseli”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Reamintim ca in iunie 2012, secretarul Mircea Fudulaiche a fumat o tigare in biroul sau, iar intr-un moment de neatentie, s-a produs un incendiu. Atunci, Mircea Fudulaiche a aruncat cu apa pentru a stinge focul, timp in care mai multe acte de pe birou au fost deteriorate. Printre acestea, se aflau si documentele care vizeaza lucrarile ce se realizeaza pe B-dul Dorobantilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-