Published On: joi, Mar 7th, 2013

Facebook lanseaza joi un nou design pentru News Feed

Share This
Tags

* Reteaua de socializare Facebook a anuntat ca va prezenta noul design al news feed-ului, in cursul zilei de joi * De asemenea, exista zvonuri potrivit carora Facebook lucreaza si la un nou design pentru Timeline *

Evenimentul va avea loc in California, la Menlo Park, fiind considerat un eveniment important. Reteaua Facebook a suferit ultima schimbare majora in anul 2011, in momentul in care a trecut la Timeline si a lansat si o optiunea care le permite utilizatorilor sa isi organizeze informatiile din News Feed in functie de cele mai importante sau cele mai recente date. Cu toate ca o mare parte din fani au primit schimbarea cu reactii negative, toate profilurile retelei au trecut in mod automat la acest nou layout incepand cu anul 2012.

Facebook  schimba News Feed-ul pentru prima data dupa sapte ani, de cand a fost lansat fluxul de stiri. Facebook va lansa de fapt mai multe fluxuri de stiri, al caror continut poate fi sortat in functie de optiunile utilizatorilor. Sub bara de cautare de pe Facebook, va fi o bara de optiuni (Feed options), de unde utilizatorii pot alege ce continut vor sa vada. Printre optiunile puse la dispozitie de cea mai mare retea de socializare din lume, se va numara cu siguranta si optiunea de Photo Feed, care sa afiseze doar pozele postate de prieteni sau de paginile carora utilizatorii le-au dat Like. In plus, va exista si un Music Feed, cu continut legat doar de melodiile postate de utilizatori sau de concertele la care acestia si-au anuntat intentia sa mearga.

Noile News Feed-uri vor fi insa benefice si pentru publicitari, care isi vor putea directiona mai bine mesajul, prin imagini sau clipuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-