Published On: vin, Mar 22nd, 2013

Expozitie de obiecte realizate de elevi in cadrul concursului “Made for Europe”

Share This
Tags

*Astazi, 22 martie, va avea loc la Casa Corpului Didactic Braila, faza judeteana a concursului “Made for Europe” *

In vederea valorizarii si promovarii experientelor pozitive acumulate de unitatile de invatamant preuniversitar in derularea proiectelor finantate prin programele comunitare dindomeniul educatiei si formarii profesionale, Ministerul Educatiei Nationale lanseaza cea de-a VII-a editie a Concursului National „Made for Europe”.

In perioada 18 – 31 martie are loc expozitia  organizata la Casa Corpului Didactic Braila. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa aprecieze, prin intermediul unui buletin de vot, care este cel mai original, cel mai util si cel mai interesant produs final expus. Cele mai apreciate produse vor primi un premiu de popularitate.

Produsele inscrise in concurs vor fi prezentate de catre doi elevi propusi de scoala, care vor face o prezentare generala a unitatii de invatamant de unde provin si un rezumat al proiectului in cadrul caruia a fost relizat produsul inscris in concurs.

Etapa nationala se va desfasura la Iasi, in perioada 5-8 aprilie 2013. Concursul este deschis tuturor institutiilor de invatamant preuniversitar care au fost implicate in proiecte finantate prin programe comunitare, in anul scolar anterior, respectiv proiecte de parteneriat scolar Comenius, proiecte Leonardo da Vinci, POSDRU, alte proiecte cu finantare europeana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-