Published On: joi, Mar 7th, 2013

Exercitiu de antrenament la Stadionul Municipal

Share This
Tags

Miercuri, 6 martie, in jurul orelor 11.00, la Stadionul Municipal din Braila a avut loc un exercitiu de antrenament pentru asigurarea masurilor de ordine cu ocazia unei competitii sportive.

Antrenamentul a vizat actiunea jandarmilor, angajatilor din cadrul Politiei Locale si a celor de la societatilor de paza, pentru mentinerea si asigurarea ordinii la un meci de fotbal cu grad de risc, in zona apropiata si in interiorul arenei sportive.

“Masurile adoptate au constat in supravegherea comportamentului spectatorilor, atat pe traseele de afluire/defluire spre sau de la baza sportiva, cat si in interiorul acesteia; executarea controlului corporal preventiv; actiunea pentru evacuarea unor persoane turbulente; actiunea structurii specializate a Jandarmeriei Braila pentru restabilirea ordinii publice in incinta arenei sportive si evacuarea unui sector din tribuna. Conform planului de desfasurare, aproximativ 40 de suporteri au devenit recalcitranti, savarsind acte de distrugere si violenta. In acest fel a fost necesara interventia jandarmilor pentru restabilirea si evacuarea turbulentilor de pe stadion. Asupra lor, jandarmii au gasit obiecte si materialelor interzise, pe care spectatorii le-au introdus in arena sportiva”, a declarat plutonier Sorin Neftode, purtator de cuvant la IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-