Published On: vin, Mar 29th, 2013

EXCLUSIVITATE : Tragedie la Liceul “Panait Cerna”. Denisa a decedat in urma impactului, sora sa se afla in stare grava

Share This
Tags

ULTIMA ORA: Starea Loredanei s-a ameliorat. Eleva a iesit din coma , dar este inca intubata

Pacienta Loredana Popa, in varsta de 18 ani, se afla in continuare la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Braila. Aceasta a suferit multiple fracturi si traumatisme, insa este constienta, prezinta doar o usoara tulburare de memorie: “A avut mare noroc ca nu s-a lovit si la cap in urma accidentului, fracturile pe care le are la glezna, femur si coaste se vor vindeca. Este stabila momentan, constienta dar intubata, cu o evolutie buna”, ne-au declarat surse oficiale din cadrul spitalului.

Adolescenta decedata in urma accidentului de astazi de la Caldarusa, era eleva a Liceului “Panait Cerna”. Cele doua fete care au fost victime ale tragediei, erau surori.

Denisa Manuela Popa, de 17 ani, era eleva in clasa a X-a iar sora sa Loredana, care acum se zbate intre viata si moarte este eleva in clasa a XII-a, ambele la acelasi liceu.

Fetele erau cunoscute drept eleve foarte bune, iar toti colegii si profesorii sunt in stare de soc.

Dirigintele clasei a XII-a, prof.Fabian Butnaru, ne-a declarat: “Loredana este o eleva foarte buna, si are numai medii de 9. Sunt socat, nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat asta. Chiar vroia sa dea la Medicina”.

“Imi pare rau de situatia celor doua eleve si nu vreau sa ma gandesc ce este in momentul asta in sufletul parintilor. Cursurile erau intrerupte din 27 martie, ele abia astazi s-au dus acasa, stiu ca locuiau cu chirie, mai multe amanunte nu cunosc”, ne-a spus  prof. Angelica Toncea, directorul Liceului “Panait Cerna”.

Viata tinerei atarna acum de un fir de ata. Loredana prezinta contuzie pulmonara, fractura la picior si fractura de coasta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-