Published On: vin, Mar 1st, 2013

EXCLUSIV: Violator in serie, extrem de periculos, in libertate la Braila

Share This
Tags

* Georgel Cristian a atacat din nou * Angajata unei crese a fost obligata sa-l masturbeze * Mai multe astfel de sesizari la gradinite si crese brailene *

Georgel Cristian Alexandru in varsta de 33 ani, condamnat in urma cu mai multi ani pentru perversiuni sexuale, port ilegal de arma alba si viol, dupa ce a bagat spaima in femeile din Braila, a atacat din nou, miercuri dimineata.

Miercuri, in jurul orelor  08.00, Cristian a escaladat gardul Cresei nr.3 din cartierul Obor, si a patruns in curtea interioara. Tanara L.S. in varsta de 30 ani, femeie de serviciu la cresa, isi indeplinea sarcinile zilnice, cand agresorul  a surprins-o, luand-o de par si punandu-i cutitul la gat. Femeia ducea gunoiul la un tomberon, aflat  dupa coltul cladirii, moment in care barbatul a tras-o spre intrarea in cresa, unde a hartuit-o. Acesta din urma a incercat sa rupa hainele femeii, timp in care s-a dezbracat de pantaloni si i-a ceru sa il masturbeze.

O asistenta medicala, care mergea sa verifice functionarea centralei termice, a vazut incidentul si a inceput sa tipe, barbatul sarind gardul care da in strada Oborului, facandu-se nevazut printre blocurile dimprejur. Locul unde a avut loc hartuirea nu este unul ferit, ci extrem de vizibil, cresa fiind inconjurata de mai multe blocuri.

Directorul Serviciului Public de Asistenta Medicala si Adiministrare a Creselor, dr. Tita Mihaila ne-a declarat: Pana acum acum n-au existat astfel de incindente, insa dupa acest eveniment neplacut, am primit sesizari din partea mai multor crese si camine, unde au fost observate persoane suspecte de sex masculin care faceau gesturi indecente, catre angajatele acestor unitati. Ne este frica, am baricadat intrarea in curtea interioara, desi vara scoatem copii pentru a se juca in acest loc.

In legatura cu acest caz, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Jenel Sogor a declarat: “Momentan Politia il cauta pe agresor, el nu a fost gasit la domiciliu si risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1-5 ani pentru perversiune sexuala si port ilegal de arma”.

Violatorul este cunoscut la Braila, in urma cu mai bine de patru ani, dupa ce a ispasit o pedeapsa de 8 ani si 6 luni si fiind eliberat cu 1.000 zile mai devreme, a fost prins imediat dupa ce a acostat o femeie in zona Garii. Acesta s-a masturbat in fata femeii si apoi a incercat sa o violeze. Supus unui control psihiatric, medicii au constatat ca Georgel Cristian Alexandru este un maniac sexual, cu trasaturi antisociale accentuate si care nu-si poate controla impulsurile sexuale. Pe parcursul controlului medical, in 2009, tanarul “a devenit din ce in ce mai tensionat de prezenta feminina a psihologului, ceea ce a necesitat deschiderea usii cabinetului si continuarea examinarii in acest mod”. Georgel Cristian nu a fost arestat atunci, ci doar i s-a dat o medicamentatie pentru inhibarea libidoului.

Cu un an in urma, in 2008, maniacul sexual a patruns in Liceul “Anghel Saligny”, inarmat cu un cutit de bucatarie  si a intrat in grupul sanitar de la etajul I peste doua eleve. Dupa ce le-a amenintat cu arma alba, atacatorul le-a cerut sa se dezbrace, insa tinerele au reusit sa fuga alertand Politia. Obsedatul a fost cercetat numai pentru port ilegal de arma alba.

foto – Ciprian Istrate

Comentarii

comentariu

About the Author

-