Published On: mar, Mar 19th, 2013

EXCLUSIV: Parintii si politia o cauta disperati. Narcisa Loredana posteaza pe Facebook si se plimba in BMW-uri

Share This
Tags

Disparuta de la domiciuliu, in urma cu doua zile, tanara Narcisa Loredana Curte, in varsta de 16 ani, isi face de cap. Minora este eleva in clasa a-X-a E la Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”.

“Duminica, 17 martie, la orele 20:40, un barbat, in varsta de 37 ani, a sesizat la Politie, prin numarul de urgente 112, ca, în cursul zilei respective, fiica lui, Narcisa Loredana Curte, în varsta de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul bunicii paterne, din municipiu, si nu a revenit pana în prezent”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor.

Reporterii Infobraila au aflat din surse apropiate elevei ca aceasta are un anturaj dubios, provoca incidente violente in liceu precum si faptul ca se lauda ca este protejata de anumite persoane “certate cu legea”.

Narcisa are o activitate demna de invidiat pe reteaua de socializare Facebook, cu un palmares de aproximativ 3.500 prieteni. Pozele sale facute in ipostaze provocatoare, arata ca fetei nu-i sta deloc gandul la scoala.

Parintii o cauta disperati. De o luna Narcisa nu a mai dat pe la cursuri

Situatia scolara a elevei Curte nu este una tocmai buna. Profesorii Liceului “Mihail Sebastian” ne-au declarat ca anul trecut, in clasa a IX-a, minora se tinea de scoala, insa de ceva vreme absenteaza si este obraznica.

“Toti profesorii se plang de ea, este obraznica, nu-i lasa sa-si desfasoare orele. In ultima perioada lipseste des de la cursuri, de o luna nu a mai venit deloc. Ieri, parintii au venit si s-au interesat de situatia scolara. Pe primul semestru este corigenta la limba franceza si educatie fizica iar nota de la purtare este 5, fiindca asa a stabilit Consiliul Profesoral. Eleva nu poate fi exmatriculata deoarece este in ciclul invatamantului obigatoriu”, ne-a precizat dirigintele clasei a X-a E, prof. Vlentina Vintila.

Colegii Narcisei ne-au dezvaluit, sub protectia anonimatului, faptul ca “umbla cu mai multi baieti, care o asteptau dupa ore si veneau mereu cu masini de lux”. Acestia ne-au spus ca minora s-ar fi certat urat cu tatal sau care incerca se pare sa o aduca pe calea cea buna, si astfel a decis sa fuga de acasa, dupa ce anul trecut in noiembrie, a mai recurs la acest gest.

Astazi, una dintre prietenele fetei a marturisit ca a vorbit cu Narcisa pe Facebook si ca a sfatuit-o pe acesta sa se intoarca acasa, insa disparuta a cerut sa fie lasata in pace si nu doreste sa revina la domiciliu.

Ultima actualizare pe site-ul de socializare este facuta ieri, cand adolescenta a postat o fotografie realizata la webcam, ceea ce dovedeste clar ca este relaxata si nu e interesata de faptul ca Politia o cauta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-