Published On: Soare, Mar 10th, 2013

Eurovision 2013: Cezar va reprezenta Romania in Suedia

Share This
Tags

* Cezar Ouatu va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa “It’s my life”, compusa de Cristian Faur *

Cezar (supranumit “Cezar The Voice”) a obtinut un total de 20 de puncte, de la juriu si de la public, în urma unei lupte foarte stranse cu trupa Electric Fence si cu Luminita Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinala a concursului Eurovision, care se va desfasura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internationala a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai.

În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Cezar (12 puncte), Casa Presei (10 puncte) si Luminita Anghel (8 puncte).

Dupa notarea juriului, primele trei locuri au fost ocupate de: Electric Fence (12 de puncte), Luminita Anghel (10 de puncte) si Cezar (8 de puncte).

Astfel, în urma adunarii punctajelor, clasamentul a fost urmatorul: Cezar (20 de puncte), Electric Fence (19 puncte) si Luminita Anghel (18 puncte).

Cezar a dedicat prestatia sa din finala selectiei nationale familiei si publicului. “Voi canta pentru voi, pentru tatal meu care nu mai este printre noi, dar care cu siguranta zambeste în coltul gurii de undeva de acolo sus, pentru mama mea, pentru toti cei care ma iubesc si pe care îi iubesc”, a scris Cezar pe contul sau oficial de Facebook, înainte de începerea finalei nationale a concursului Eurovision.

Contratenorul în varsta de 33 de ani, absolvent al Conservatorului de la Milano, se mandreste cu peste zece ani de experienta pe scena muzicala a operei. Impresariat de Sergiu Stoiadin, cel care, anul trecut, a condus trupa Mandinga pe culmile Eurovisionului, Cezar The Voice va canta cu Andrea Bocelli, Angela Gheorghiu si Vangelis si va lansa o balada cu Smiley.

Comentarii

comentariu

About the Author

-