Published On: mie, Mar 27th, 2013

Elena Udrea: Raman in PDL. Toti cei care m-au sustinut sa faca la fel

Share This
Tags

*Intr-o postare pe blogul sau personal, deputatul PDL Elena Udrea a facut referire la modul in care a fost organizata Conventia Nationala din 23 martie, totodata militand pentru unitatea partidului*

„Dupa finalul Conventiei, multi dintre colegii de partid au ramas cu un gust amar in ceea ce priveste organizarea si desfasurarea evenimentului la care s-a decis drumul partidului. Incepand cu decizia ca din Comisia de Organizare sa faca parte doar sustinatori ai domnului Blaga si pana la refuzul solutionarii contestatiei depuse in timpul numararii voturilor, au fost o multime de nereguli care au generat ideea ca rezultatul anuntat sambata seara la Romexpo a fost fortat. Au fost anuntati la inceperea votului 4359 de participanti si am avut 4615 voturi exprimate!, iar turul doi nu a mai avut loc pentru 36 de voturi obtinute de Vasile Blaga peste procentul de jumatate din voturile valabil exprimate”, a precizat Udrea.

Fostul ministru al Turismului a mentionat ca dupa alegerile locale din 2012 a fost singurul presedinte de filiala a PDL care si-a asumat reultatul slab al organizatiei pe care o conducea, demisionand din functie. Elena Udrea a tinut sa le atraga, in acest mod, atentia colegilor de partid care i-au reprosat ca nu stie sa piarda.

Apelul la unitatea si intarirea partidului nu a fost uitat de deputat, care a reiterat faptul ca ramane in PDL.

„Vreau ca toti cei care m-au sustinut, jumatate din partid, sa faca la fel, pentru ca este nevoie de absolut toata lumea si sunt convinsa ca partidul s-ar prabusi fara ei. Vom face tot ceea ce tine de noi pentru a asigura unitatea PDL. Ne dorim sa ramanem impreuna si sa ne batem pentru principiile si valorile pe care ni le-am asumat cu totii prin motiunea „Noul Partid Democrat Liberal. O Noua Romanie”. Ne vom bate cu USL cu toata energia noastra, incercand sa demascam incompetenta si impostura celor care guverneaza atat de prost Romania astazi”, a subliniat liderul PDL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-