Published On: mie, Mar 6th, 2013

Elena Udrea la Braila: “Oamenii nu ne-au mai votat pentru ca nu au mai avut incredere in noi”

Share This
Tags

*Deputatul PDL, Elena Udrea, a fost la Braila, unde si-a prezentat motiunea “Noul PDL, O noua Romanie”, in fata a aproximativ 100 de membri de partid*

Insotita de liderii PDL, Gheorghe Stefan, Florin Popescu si Tinel Gheorghe, Udrea a incercat sa ii convinga pe democrat-liberalii braileni ca este persoana cea mai potrivita pentru functia de presedinte al partidului.

Fostul ministru a tinut un discurs in care a amintit despre faptul ca in timpul conducerii lui Vasile Blaga, PDL a pierdut un important numar de voturi, in intervalul dintre alegerile locale si cele parlamentare.

“Deci dupa 7 luni in care se vedea deja dezastrul guvernarii USL, PDL a pierdut un million de voturi, voturi care nu s-au dus la USL. In decembrie 2012 USL a obtinut doar cu 48.000 de voturi mai mult decat au obtinut PSD si PNL in 2008. Si atunci, unde sunt voturile PDL?”, a declarat Udrea.

Totodata, contracandidata lui Blaga a tinut sa mentioneze ca proiectele sunt cele mai importante in cadrul competitiei din interiorul PDL si ca viziunea membrilor de partid trebuie sa fie strans legata de drumul pe care partidul il va urma dupa 23 martie.

“Cei care nu ne-au mai votat in decembrie, nu au plecat la USL. Nu ne-au mai votat pentru ca nu au mai avut incredere in noi. Nu ne-au mai votat pentru ca timp de 7 luni de zile nu au mai vazut un partid PDL puternic in opozitie”, a mai mentionat deputatul.

Si presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare, a vorbit in fata celor prezenti la eveniment, precizand ca PDL a dovedit ca este un partid pro-european, chiar si in opozitie, bucurandu-se de sprijinul liderilor si institutiilor europene.

“Suntem un partid care a demonstrat in opozitie ca are sustinere europeana, nu pe vorbe, ci pe fapte. Au fost atatia lideri europeni, au fost comisari, au fost prim-ministrii care au sustinut punctul nostru de vedere, ca aparam statul de drept”, a subliniat tanarul deputat de Braila.

Desi Nazare a spus, inca de la inceputul competitiei interne din partid, ca il sustine pe Blaga, liderul filialei brailene nu s-a ferit sa transmita acest mesaj si Elenei Udrea, dar si celor aflati in sala, cu o sinceritate de laudat.

“La final nu as vrea sa va ascund, sunt foarte deschis si cred ca in politica ostenitatea  este un lucru fundamental. Il sustin pe Vasile Blaga pentru preluarea presedintiei partidului, dar asta este optiunea mea personala si o stiti cu totii din aceasta sala. Am spus-o si in sedintele de partid si in discutii private, aceasta competitie trebuie sa fie corecta, pentru ca acest partid este viu cand competitia este corecta”, a incheiat fostul ministru al Transporturilor.

Elena Udrea: “Aceasta competitie este despre proiecte. Trebuie sa fie o competitie despre viziunea fiecaruia dintre noi, legata de drumul pe care PDL trebuie sa il urmeze din 23 martie incolo. Deci dupa 7 luni in care se vedea deja dezastrul guvernarii USL, PDL a pierdut un million de voturi, voturi care nu s-au dus la USL. In decembrie 2012 USL a obtinut doar cu 48.000 de voturi mai mult decat au obtinut PSD si PNL in 2008. Si atunci, unde sunt voturile PDL? Cei care nu ne-au mai votat in decembrie, nu au plecat la USL. Nu ne-au mai votat pentru ca nu au mai avut incredere in noi. Nu ne-au mai votat pentru ca timp de 7 luni de zile nu au mai vazut un partid PDL puternic in opozitie.”

Alexandru Nazare: “Suntem un partid care a demonstrate in opozitie ca are sustinere europeana, nu pe vorbe, ci pe fapte. Pentru ca au fost atatia lideri europeni, au fost comisari, au fost prim-ministrii care au sustinut punctual nostrum de vedere, ca aparam statul de drept. La final nu as vrea sa va ascund, sunt foarte deschis si cred ca in politica ostenitatea  este un lucru fundamental. Il sustin pe Vasile Blaga pentru preluarea presedintiei partidului, dar asta este optiunea mea personala si o stiti cu totii din aceasta sala. Am spus-o si in sedintele de partid si in discutii private, aceasta competitie trebuie sa fie corecta, pentru ca acest partid este viu cand competitia este corecta. Trebuie san e alegem un lider pe bune”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-