Published On: lun, Mar 4th, 2013

Elena Udrea: “Cred ca PDL poate sa redevina primul partid politic din Romania!”

Share This
Tags

“Noul PDL, o noua Romanie” este titlul motiunii depuse de Elena Udrea pentru presedentia Partidului Democrat Liberal. Alaturi de aceasta in cadrul conferintei de presa au stat, in semn de sustinere, atat Emil Boc cat si Elena Basescu.

“Am depus dupa cum stiti motiunea cu care candidez la presedentia PDL, cu tema “Noul PDL, o noua Romanie”. Pentru ca este o motiune despre viitorul PDL, dar in acelasi timp si despre viitorul Romaniei. Pot spune ca motiunea pe care o propun este ca o zi insorita de primavara. Este pozitiva, este o motiune optimista, in care strategia pe care o prezint este despre cum PDL va reusi sa recastige electoratul si va reusi sa revina la guvernare ca principal partid politic in Romania”, a declarat Elena Udrea dupa depunerea motiunii.

“Noul PDL, o noua Romanie” se doreste a fi o gura de oxigen pentru un partid care a suferit intr-un timp mult prea scurt, numeroase infrangeri. Udrea considera ca numai prin schimbarea atitudinii, PDL poate reveni la guvernare.

“Imi doresc ca prin prezentarea acestei viziuni pe care am inscris-o in motiune sa conving colegii ca pot fi in acest moment, impreuna cu o echipa puternica, pe care o propun, solutia pentru viitorul Partidului Democrat Liberal. Cred ca PDL are nevoie de insufletire, are nevoie de o noua energie, are nevoie de o schimbare de atitudine in primul rand. Cred ca este nevoie de oameni care sa puna pasiune in reconstruirea acestui partid. Cred ca PDL poate sa redevina primul partid politic din Romania”, a declarat Elena Udrea.

Motiunea are in plan si atragerea electoratului, acesta fiind cel mai deficitar aspect al democrat-liberalilor la momentul actual. Deputatul considera ca poate atrage votantii care vor fi dezamagiti de actuala guvernare.

“Motiunea mea se adreseaza pe de o parte colegilor, iar pe de alta parte electoratului. Imi propun prin aceasta motiune, prin ideile pe care le afirm, ideile in care cred si pe care le sustin impreuna cu ceilalti colegi, sa recastigam un electorat care a fost 10 ani alaturi de PDL si care nu s-a mai regasit intre sustinatorii nostri in 2012. Imi propun sa castigam electoratul activ. Un electorat in jurul varstei de 40 de ani. Imi propun totodata sa atragem electoratul care va fi dezamagit de promisiunile mincinoase ale PSD”, a marturisit in final deputatul PDL, Elena Udrea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-