Published On: mie, Mar 6th, 2013

Dupa doar doua saptamani Adelina si Liviu si-au spus “Adio”

Share This
Tags

* Dragostea dintre Liviu Varciu si Adelina Pestritu s-a stins la fel de repede pe cat s-a aprins * Cei doi indragostiti se pare ca si-au spus “adio” in ultimele zile *

Conform Kanal D, cei doi prezentatori de la postul turcesc au rupt relatia. Vacanta pe care Liviu a petrecut-o in Italia alaturi numai de cativa prieteni, dar fara Adelina, ar fi unul dintre motive. Marti seara, Liviu a jucat in piesa de teatru “Menage a trois”, iar Adelina n-a fost prezenta.

Cele doua vedete din showbizz s-au intrecut in declaratii de dragoste, Adelina a inceput sa poarte din nou inelul primit la logodna ei cu Liviu, s-au alintat cu apelativele de “sot” si “sotie”, ba chiar au cumparat diverse piese de mobilier, insa totul a fost in zadar: impacarea lor a durat doar doua saptamani.

Colegii celor doi, Madalin Ionescu si Andreea Mantea si-au exprimat regretul dupa aceasta veste in emisiunea “Wowbiz”.

Contactata telefonic de Infobraila pentru confirmarea acestei stiri, prezentatoarea de la “D-Paparazzi”, Adelina Pestritu a declarat: “Nu comentez. Ma intorc de la o prezentare de haine care a avut loc la Ambasada Braziliei”.

Dupa ce au divortat, cu scandal, in 2010, Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au impacat si s-au despartit de mai multe ori, de fiecare data cauza principala fiind gelozia celor doi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-