Published On: joi, Mar 28th, 2013

Dragostea pluteste in aer la ISJ. Inspectorul Stanica este in focul pregatirilor de nunta

Share This
Tags

* Inspectorul  adjunct, Catalin Nicolae Stanica se insoara cu fosta inspectoare de matematica, Daniela Narcisa Popescu * Nunta ii va scoate acestuia din buzunar, suma de 15.000 euro *

Cei doi profesori s-au facut remarcati dotorita relatiei extraconjugale. Dupa ce a mai fost casatorit de inca doua ori, se pare ca profesorul de matematica Stanica si-a gasit in sfarsit jumatatea.

Cum nu mai e mult pana la nunta, mirii sunt deja “in focul pregatirilor”. Pe 8 iunie, acestia isi vor jura credinta vesnica. Petrecerea va avea loc la “Salon Bulevard” in prezenta a 200 de invitati. Atmosfera o va intretine trupa de rock “Over Band”, care va canta cover-uri special alese de miri.

Weekend-ul trecut, in Bucuresti a avut loc Targul National de Nunti, editia a XI-a.

Inspectorul Catalin Stanica si Daniela Popescu au dat o fuga la “Mariage Fest” pentru a-si cumpara verighetele. Acestea au fost achizitionate de la celebra marca “Bijoux La Rosa”, si au costat aproximativ 4.000 lei.

Rochia de mireasa, semnata de designerul Laura Olteanu si realizata special pentru Daniela, va costa in jur de 8.000, cat trei salarii ale unui inspector adjunct. Pantofii de mireasa vor purta semnatura lui Mihai Albu si vor costa in jur de 1.000 lei.

Se pare ca luna de miere va fi consumata in Belgia dupa spusele mirelui: “Nu ma pot pronunta exact, mai este mult pana atunci”.

Acestia sunt foarte nerabdatori fiindca urmeaza sa-si oficializeze relatia si pe alta parte sunt stresati si isi doresc ca totul sa iasa ca la carte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-