Published On: mie, Mar 13th, 2013

Doi braileni au concurat la MasterChef. Unul a luat sortul iar celalalt s-a facut de ras

Share This
Tags

* “E muci facut!” a fost aprecierea lui chef Catalin Scarlatescu, pentru preparatul gatit de unul dintre braileni *

In sezonul al II-lea al celebrei emisiuni TV “MasterChef” au participat doi braileni.

Andreea Tereza Prelipcean are 26 de ani si este licentiata in Drept. Pasiunea culinara a impins-o sa participe la emisiune televizata. Vizibil emotionata, Andreea s-a prezentat in fata celor trei bucatari chefi si a dansat in timp ce a gatit tagliatele bologneze. Juratii nu s-au aratat impresionati de miscarile concurentei, dar preparatul a fost apreciat.

“Ii gatesc iubitului meu acasa de toate si deasta nu renunta la mine”, a fost replica data de Andreea chefilor din juriu. Braileanca a primit 2 voturi si a intrat in concurs.

Andreea ne-a dezvaluit faptul ca s-a distrat si ca juratii si concurentii sunt oameni incredibili. Despre juratul Catalin Scarlatescu, Andreea a precizat ca este “cel mai simpatic”. Din cei 2.400 de bucatari amatori inscrisi, braileanca este unul din cei   77  detinatori ai sortului “Master Chef”.

Gabriel Trifan este reprezentnt de vanzari si s-a prezentat cu un sturion la tava.

“Am venit aici sa castig”, a spus Gabriel in fata juriului. El a prezentat un “preparat mai deosebit”, cega in crusta de alune cu scoici gigant.

“Ai vrut sa ne impresionezi cu un ditamai peste, dar nu stii sa-l tai. Nu stii ce scoici sunt alea, nu stii cum sa filetezi pestele si credeai ca o sa ne impresionezi”, s-au aratat dezamagiti chefii..

“E muci facut! Ti-ai batut joc de peste, l-ai tinut la cuptor de l-au luat dracii”, i-a spus Catalin Scarlatescu dupa ce a aruncat cu tacamurile prin platoul de filmare, pentru show-ul de rigoare.

Catalin a iesit din concurs, insa nu a fost suparat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-