Published On: vin, Mar 15th, 2013

Din puscarie, un brailean „a tepuit” cu 4000 de euro o femeie

Share This
Tags

Politistii ialomiteni au retinut in ziua de 13 martie, pe baza de ordonanta de retinere pentru o perioada de 24 ore, brailean de 26 ani, detinut in Penitenciarul Galati si pe iubita acestuia, o tanara de 19 ani, din satul Maru Rosu, judetul Braila pentru comiterea infractiunii de inselaciune.

In luna ianuarie, tanarul in cauza a apelat telefonic o femeie in varsta de 54 ani, din orasul Cazanesti din judetul Ialomita si sub pretextul ca este fiul acesteia a indus in eroare partea vatamata cu privire la faptul ca a fost implicat intr-un accident de circulatie. Ulterior a solicitat suma de 3.950 euro pentru a se impaca cu presupusa victima a evenimentului rutier. In urma anchetei, politistii au efectuat perchezitii atat in Penitenciarul Galati cat si la domiciliul tinerei de 19 ani, din judetul Braila, ocazie cu care au fost depistate 12 telefoane mobile, precum si sumele de 6.500 lei si 100 euro.

Inculpatii au fost prezentati instantei de judecata, care a emis pe numele celor doi braileni mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 zile. Extinzand verificarile, in 14 martie politistii au inceput urmarirea penala si fata de un barbat de 39 ani, din comuna Vladeasca, judetul Galati, aflat incarcerat in Penitenciarul Galati, care a participat la savarsirea faptei alaturi de cei doi inculpati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-