Published On: mie, Mar 27th, 2013

Din ce in ce mai putine locuri de munca in strainatate

Share This
Tags

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila pune la bataie, persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in UE/SEE, 89 locuri de munca vacante oferite de angajatori din Belgia, Danemarca, Germania, Lituania, Malta, Norvegia, Olanda, Spania, Suedia.

In Belgia sunt 2 joburi care vizeaza postul de inginer proiectant principal analog IC, termenul de aplicare fiind de 30 martie, trebuind cunostinte de limba engleza, fluent, iar in cazul in care se cunosc limbile franceza si olandeza, posibilii angajati vor avea un avantaj. In Danemarca sunt tot doua posturi, de medic specialist psihiatru, care au ca termen limita de aplicare data de 29 mai. Se solicita cunostintele de limba engleza si germana. Un angajator din Germania ofera un loc de munca de inginer software, fiind necesare cunostinte foarte bune de limba engleza si germana. In Lituania sunt disponibile 40 de locuri de munca: 10 joburi de mecanic aviatie, 30 – mecanic aeronave. Malta acorda 5 locuri de munca de programator senior in dynamics, fiind solicitata cunoasterea limbii engleze.

Norvegia ofera brailenilor ce se afla in cautarea unui loc de muncaun numar de 15 posturi, cate unul fiind pentru senior inginer electric si senior inginer mecanic si 13 pentru inginer electric/automatizari/cibernetica. Olanda pune si ea la bataie 21 de locuri de munca: cate 4 pentru inginer mecanic si inginer de proiect; cate 3 – inginer constructii civile si industriale, inginer de proces, senior inginer in utilaj tehnologic; cate 2 pentru inginer de proces si inginer mecanic utilaj tehnologic chimic.

In Spania, cei interesati de obtinerea unui job, vor gasi doua locuri de munca de operator CNC (masini de alezat si frezat, strung), iar in Suedia unul singur – sofer de camion.

Comentarii

comentariu

About the Author

-