Published On: Soare, Mar 31st, 2013

Designeri romani si-au prezentat colectiile la Galati

Share This
Tags

* 15 designeri vestimentari si-au expus produsele hand-made la evenimentul “Fashion&The City”, la Galati *

Week-endul acesta, orasul Galati este gazda evenimentului de shopping “Fashion&The City”. In incinta “Ceainaria Casa Gustului”, intr-un cadru intim, au fost expuse haine si accesorii, create de designeri din toata tara.

Simona Semen, Edita Lupea, Florentina Giol, Smaranda Almasan, Beliv, Alina Craita, Baggy Broad Wide, , Veronica Frisan, Mihaela Cirlugea, Dana Paun, Carmina Cimpoeru, Carla Szabo, Cosmina Nicolescu, Ioana Covalcic si Simina Filat fac parte din echipa “Band of Creators’Pop up Store”, site on-line.

Pretul produselor expuse este unul pe masura. Atat creatiile vestimentare cat si accesoriile  au impresionat clientele care se inghesuiau la cabina de proba. Din materiale fine si de buna calitate, hainele sunt in trend-ul anilor ’60 pe alb si negru, cele mai multe, dar si verde, mustar si rosu.

Organizatoarea acestui eveniment, Roxana Murgu ne-a declarat: “Este prima data cand organizez un astfel de shopping si sunt foarte multumita de ce a iesit. Pana acum, lumea ne cunostea doar dupa site-ul nostu, am vrut sa se si simta calitatea produselor. Am dorit sa expun innt-o atmosfera relaxanta, tocmai pentru clientele noastre care apreciaza rafinamentul si bunul-gust”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-