Published On: mar, Mar 26th, 2013

Deputatul Marioara Nistor vrea finalizarea Bulevardului Dorobanti

Share This
Tags

*Presedintele PP-DD Marioara Nistor: “Primaria Braila trebuie sa continue lucrarile la Bulevardul Dorobantilor”*

Presedintele PP-DD Braila, deputatul Marioara Nistor, sustine continuarea lucrarilor la Bulevardul Dorobantilor si pedepsirea persoanelor vinovate de pierderea procesului pentru corectia la bugetul proiectului de reabilitare si modernizare a arterei de catre Primaria municipiului Braila. Dupa cum se stie, Primaria Braila a pierdut la Curtea Suprema procesul respectiv deoarece reprezentantii municipalitatii au uitat de termenul din proces.

“Indiscutabil, Bulevardul Dorobantilor trebuie finalizat! Stadiul actual al lucrarilor nu permite, in mod cert, conservarea lor. Consider ca Primaria Braila trebuie sa identifice de urgenta alte surse de finantare a lucrarii respective. Cred ca trebuie sa existe solidaritate si implicare a tuturor, de la autoritatile locale la parlamentari, pentru a fi gasite solutiile oportune pentru finalizarea lucrarilor. Daca vom lasa timpul sa curga, costurile se vor majora din cauza deteriorarii investitiei initiale, iar administratia locala se va trezi cu alte probleme. O solutie ar fi acordarea unui sprijin de la bugetul statului, sau redistribuirea unor fonduri din bugetul local, edilii si Consiliul Local urmand sa decida daca exista aceasta posibilitate. Personal sunt la dispozitia Primariei, si implicit a brailenilor, pentru rezolvarea situatiei create”, a subliniat deputatul Marioara Nistor intr-un comunicat de presa remis marti.

Deputatul PP-DD a marturisit ca pana la gasirea vinovatilor, municipalitatea trebuie sa vina cu solutii pentru rezolvarea acestei probleme in timp util. Marioara Nistor a tinut sa precizeze ca va ajuta autoritatile locale atat cat este posibil, astfel incat lucrarile de reabilitare si modernizare a bulevardului sa se finalizeze in perioada prevazuta.

“Cred ca opinia publica nu trebuie sa arunce cu noroi in Primarie in ansamblul sau, si pledeaza pentru acordarea prezumtiei de nevinovatie. Nu sunt de parere ca generalizarea vinovatilor ajuta pe cineva in acest caz. Pana la stabilirea celor care au gresit trebuie sa trecem peste neplacerile create si sa cautam solutii. Sunt sigura ca primarul si consilierii locali vor stabili, in urma unor verificari judicioase, persoanele responsabile pentru pierderea procesului, si vor lua masurile ce se impun. Pe de alta parte, este omeneste sa gresim, fiecare om este supus greselii, dar trebuie sa fim toleranti, cu atat mai mult cu cat ne aflam in marele Post al Pastelui. Important este sa rezolvam problema, nu sa aratam cu degetul pe toata lumea!”, a declarat deputatul Marioara Nistor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-