Published On: mie, Mar 20th, 2013

Cursuri de antreprenoriat gratuite pentru profesori

Share This
Tags

* Profesorii care doresc sa invete cum sa predea elevilor un optional despre antreprenoriat si optiuni de cariera se pot inscrie in luna martie la un curs special gandit de catre Junior Achievement Romania (JA), in parteneriat cu Ministerul Educatiei *

In luna martie, profesorii se pot inscrie la programele internationale de educatie pentru viata si cariera “learning by doing”, organizate de Junior Achievement Romania (JA) in toate institutiile de invatamant preuniversitar, pe baza unui parteneriat cu Ministerul Educatiei.

Cursurile sunt disponibile pe cinci categorii educationale: antreprenoriat si afaceri, profesie si cariera, etica si responsabilitate, finante si servicii financiare, sanatate si viata activa, valabile pentru invatamantul primar, gimnazial si liceal.

Profesorii beneficiaza de materiale gratuite la clasa precum manuale pentru profesor, cat si pentru elevi, materiale auxiliare, training si consultanta la implementare, instrumente de evaluare pe parcursul programului si certificate care atesta ca au participat la program.

Profesorii beneficiaza de training de specialitate si acces la reteaua internationala a celor 121 de tari participante in programele Junior Achievement. In plus, profesorii au oportunitatea de a primi in vizita consultanti voluntari din companii si institutii partenere.

Termenul limita pentru inscrierile la cursurile pentru optionale este 1 aprilie 2013, in limita locurilor disponibile. Din luna august, cadrele didactice se pot inscrie si la cursuri la care invata metode alternative de sustinere a orelor de dirigentie, consiliere sau de activitate extrascolara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-