Published On: joi, Mar 21st, 2013

Curatenia de primavara pune bete in roata municipalitatii

Share This
Tags

La conferinta de presa, primarul Aurel Simionescu a declarat ca odata cu venirea primaverii au aparut si problemele.

Toaletarea arbustilor nu va crea probleme celor care recurg la aceasta actiune. Insa vor exista in momentul in care se va trece la taierea copacilor.

“Fiecare dintre noi gandeste ca toaletarea inseamna taierea copacilor de la 2-3 metri. Avem opinii pro si contra. Unii doresc ca pomii sa fie acolo, pentru ca in felul acesta au umbra la geam, iar pe de alta parte, unii locatari nu sunt de acord cu arborii pe motiv ca vor sa aiba locuri de parcare sau ca unele crengi ale copacilor le lovesc in fereastra. Acolo unde exista asociatii de proprietari care vor sa toaleteze sau sa planteze copaci, noi ii vom sprijini. Am avut o astfel de intalnire, in Radu Negru, unde au venit locatari pentru a face curatenie si m-au intrebat cum vor proceda cu transportul resturilor vegetale. Eu am vorbit cu firmele de salubritate sa stranga toate aceste resturi provenite in urma actiunilor de curatenie de primavara”, a precizat Aurel Simionescu.

* Conduita cetatenilor lasa de dorit *

La nivelul municipilui Braila, sunt unii cetateni care nu au respect fata de restul comunitatii si de eforturile care fac pentru mentinerea curateniei. Astfel se face ca, desi operatorii de salubritate strang deseurile, dupa un timp, acestea isi fac aparitia.

“Am facut curat pe strada Randunicii zilele trecute, iar acum se pare ca acestea reapar. Pana la urma se munceste zadarnic. Aici tine si de educatia omului. Nu mi se pare corect ca unii sa stranga, iar in urma lor sa fie aruncate alte deseuri”, a mai zis Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-