Published On: joi, Mar 28th, 2013

Cum stai cu sanatatea in functie de zodie

Share This
Tags

* Afla care sunt motivele de îngrijorare si cum sa le faci fata, dar si ce schimbari sa faci pentru ca starea ta de sanatate sa fie la cote înalte *

Nativii din Berbec au o constitutie robusta, eu sunt totusi victimele unor dureri de cap, ale tulburarilor de tensiune arteriala, au nasul, ochii si gatul sensibile. Copii sufera adesea accese puternice de febra careia ii fac fata datoria constitutiei fizice. Datorita tendintei de a se surmena profesional, Berbecul trebuie sa se fereasca de depresiile nervoase.

Cei nascuti in zodia Taur trebuie sa-si supravegheze alimentatia. Aparatul digestiv poate suferi probleme din cauza exceselor de hrana sau de bautura. Trebuie sa se gandeasca la silueta lor, daca nu, cu varsta risca sa ia proportii si sa resimta grave tulburari de circulatie arteriala. Nativul din Taur poseda o mare capacitate de recuperare si ajunge deseori sa depaseasca tulburarile sale pentru ca stie sa se controleze pentru a evita efectul unor excese.

Pentru Gemeni sanatatea este deseori precara in urma tulburarilor nervoase. Acestea pot da nastere unor stari anxioase pe care le resimte intestinul. Persoanele nascute sub semnul Gemenilor sunt predispuse afectiunilor pulmonare si cailor respiratorii. O mare parte din tulburarile lor se datoreaza exceselor: prea mult tutun, bautura si hrana. Cu toata constitutia sa fragila, deseori nativul poate trai mult, datorita unei intense vitalitati nervoase.

Nativii din zodia Rac sufera frecvent de dureri de stomac si intercostale. Poate fi victima unor tulburari de origine nervoasa. Se impun cure de intarire odata cu schimbarea anotimpurilor. Fiind mai mult slab, are nevoie de o alimentatie bogata in proteine. Cel mai adesea nativii din rac sunt curajosi, suporta durerea. Tenacitatea lor ii ajuta sa depaseasca momentele dificile, permitandu-le sa reziste si sa astepte perioade mai favorabile.

Sanatatea Leului este esential legata de echilibrul sau psihic. Cu toata constitutia robusta, poate fi victima unor cresteri de febra, a durerilor dorsale si lombare. Punctul slab este inima, din cauza vietii sale prea intense.

Nativii din Fecioara se bucura rar de o sanatate infloritoare. In timpul copilariei sunt victimele tuturor bolilor infantile si accidentelor usoare, dar pe parcursul vietii sanatatea lor se amelioreaza. Au o anumita tendinta spre anemie, spre tulburari de ordin digestiv si intestinal. Daca ajung sa suporte interventii chirurgicale, acestea privesc mai ales organele genitale. Ca regula generala, cu toate ca sunt deseori victimele unor depresii nervoase, au o viata lunga dar si o remarcabila capacitate de reactie.

Persoanele nascute sub semnul Balantei trebuie sa-si supravegheze in mod special rinichii, ficatul si sistemul nervos. Sunt periculoase curele de slabire, intrucat ar putea suferi tulburari serioase.

Tendinta catre stari nervoase este principala caracteristica a nativilor din Scorpion. Sunt dotati cu o mare capacitate de recuperare, care le permite sa treaca usor peste boli. Trebuie sa-si acorde lungi perioade de repaos, sa-si refaca energia prin somn, chiar daca sunt deseori victimele unor insomnii congenitale.

Sagetatorii sunt supusi unor tulburari de origine nervoasa. Punctele cele mai sensibile din organismul lor sunt picioarele, bazinul, ficatul si gatul. Ochii, sistemul muscular si epiderma sunt vulnerabile.

Atat din punct de vedere spiritual cat si fizic semnul Capricornului este cel mai rezistent din toate. Nativii sunt dotati cu o longevitate deosebita. Daca doreste sa ramana in plina forma, trebuie sa evite inactivitatea. Punctele cele mai delicate ale organismului sunt gatul, rinichii si intestinul. Are tendinta de a-si neglija sanatatea pentru a se consacra altuia. Nativii din Capricorn sunt adesea mari fumatori, chiar daca vointa lor le permite sa se lase la nevoie.

Varsatorii se bucura de o stare buna a sanatatii. Tulburarile cele mai frecvente sunt de ordin digestiv si cardio-vascular. Punctul sensibil se situeaza in membrele inferioare, cu tendintele spre artrita si reumatism.

Nativii din Pesti sunt dispusi unor depresiuni si boli nervoase. Sunt adesea predispusi unor infectii si intoxicatii. Punctele cele mai delicate sunt membrele inferioare, in mod deosebit picioarele si gleznele. Au nevoie de mult somn, de alternarea unor perioade de repaos cu altele de activitate, deoarece sunt putin rezistenti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-