Published On: mar, Mar 12th, 2013

Contrabandistii cu tigari, luati pe sus de jandarmi

Share This
Tags

In aceasta dimineata, in intervalul orar 9.00 – 10.00, doi contrabandisti braileni au fost luati in colimatoriu de jandarmi, in timp ce comercializau tigari ce nu prezentau marcaje fiscale romanesti. Cele doua persoane depistate sunt Niculina B., de 34 ani, si Petrica P., de 54 ani.

Femeia si barbatul se aflau in zona Pietii Sarace din municipiul Braila, cand ofereau spre vanzare trecatorilor, in mod ilicit, pachete cu tigari de diferite marci.

“De la prima persoana, jandarmii au ridicat in vederea continuarii verificarilor un numar de 45 de astfel de pachete, ce erau tinute intr-o sacosa, iar de la a doua persoana un numar de 15 pachete, gasite ca urmare a controlului corporal preventiv. Pentru fapta comisa, celor doi le-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Braila, plutonier Sorin Neftode.

La un simplu calcul, constatam ca, in cazul in care oamenii legii nu i-ar fi prins cu “mata-n sac”, cei doi braileni si-ar fi burdusit buzunarele cu o suma destul de frumusica, in mare fiind vorba de aproximativ 500 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-